marți, 30 august 2016

Iţi place stilul sport urban? Alege pantofii sport cu talpă înaltă

Stim deja că sneakerşii (tenişii) sunt piesa favorită a ultimilor ani, mai ales în moda urbană. Reveniţi în glorie în tendinţele fiecărui sezon, indiferent de anotimp, pantofii sport sunt vedeta perioadei actuale.
Ce facem însă când stilul personal nu se mulează perfect cu tenişii clasici? Sau când iubim atât de mult tocurile, încât nici nu putem concepe să purtăm o pereche de pantofi joşi? Sau când pur şi simplu, dorim şi comoditatea acestora, dar şi alura oferită de un pantof înalt?
Răspunsul este foarte simplu: alegem o pereche de pantofi sport cu talpă ortopedică – îi vei găsi sub denumirea de pantofi cu platformă sau pantofi wedge.

Diferenţa dintre cele mai noi modele şi cele cu care te-ai obişnuit până acum este că piesele noii colecţii sunt mult mai aproape de stilul casual decât de cel sport. Textura din piele naturală, detaliile metalice aplicate în diferite zone ale pantofului, cusăturile decorative şi aspectul matlasat sunt câteva dintre elementele care fac diferenţa sezonul acesta şi asigură trecerea către un stil sport urban de invidiat.
Texturile clasice tenişilor sunt înlocuite de pielea mată sau uşor lucioasă, iar culorile tradiţionale ale acestora se transformă acum într-un negru sobru, minimalist, ideal pentru garderoba adaptată sezonului rece.
In plus, talpa ortopedică ascunsă de piele, ce îmbracă întreg pantoful dă un aer mai rafinat modelului, iar designul său compact, dar fin în acelaşi timp, transformă sneakerşii într-o piesă extrem de uşor de purtat.
Iar dacă am menţionat că sunt uşor de purtat, îţi propun să vedem cum se pot asorta pantofii sport înalţi unor ţinute de zi reuşite.

Ca accesorizare, o geantă de zi, cu dimensiuni medii este ideală. Modelul rucsac este perfect pentru a completa stilul sport chic şi în plus este foarte comodă şi în tendinţe.
Pentru bărbați vă propunem o abordare îndrăzneață, prin ghetele și pantofii sport cu talpă în două tonuri, din cauciuc. Talpa este mai înaltă decât alte perechi de încălțări obișnuite, comodă și te protejează împotriva temperaturilor scăzute.

Toate produsele prezentate fac parte din cea mai nouă colecţie de accesorii MEIMEI şi le găseşti în magazinele din ţară şi pe shop-ul online www.meimei.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu